LAK on lentoasemien operoinnista vastaavan Finavian omistama kiinteistöyhtiö. Vuokraamme lentoasemilla sijaitsevista rakennuksistamme toimitiloja lentoliikenteen palveluketjuun kuuluvien yritysten ja lentoaseman läheisyydestä hyötyvien yritysten tarpeisiin.

Pyrimme kasvattamaan aktiivisesti kiinteistökantaamme sekä vastaamalla nykyisen asiakaskuntamme tarpeisiin että hakien uusia asiakkaita ja liiketoimintamahdollisuuksia. Asiakkaamme ovat pääasiassa yrityksiä, joiden liiketoiminnalle sijainti lentoasemalla tai sen välittömässä läheisyydessä tarjoaa merkittävän edun. Osaamisemme ja yhteysverkostomme lentoasemaympäristössä vapauttaa asiakkaamme keskittymään omaan avaintoimintaansa.

Tällä hetkellä toimintamme on keskittynyt Helsinki-Vantaan ja Turun lentoasemille. LAKin reilusta sadasta asiakkaasta lentoasema-alueen sijaintia ja palveluita hyödyntävät muun muassa Finnair, Finavia, Forenom, FinnHEMS, Mehiläinen, Vantaa Catering Services, DHL, TNT, Lufthansa, Turkish Airlines, Japan Airlines, SAS, CHS, Taxi Point, IDcontrol, Tulli ja Rajavartiolaitos.

Emme omista matkustajaterminaaleja, pysäköintitaloja tai rakennuksia, jotka liittyvät välittömästi Finavian omaan toimintaan.