Lentäjäntie 3
01530
Vantaa

WTC Helsinki Airport tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden paljon matkustavalle ja muualta yhteistyökumppaneita tai omia työntekijöitä Suomeen lennättävälle yritykselle astua suoraan lennolta työpaikalle.

Sujuva työmatka on tutkimusten mukaan yksi merkittävimmistä onnellisuustekijöistä. Sujuva työmatka lisää myös tuottavuutta.
WTC sijaitsee Lentäjäntie 3:ssa, vain pienen kävelymatkan päässä T2-matkustajaterminaalista ja hotelli Hiltonista. Kansainvälisesti tunnettu toimistobrändi ja hyvä sijainti tukevat monipuolisesti yrityksen liiketoimintaa ja sen kehittämistä.

WTC Helsinki Airport tarjoaa tiloja toimistorakennuksen kolmestatoista kerroksesta. Tiloja on vuokrattavissa joustavasti tilatarpeen mukaan pienemmistä tilakokonaisuuksista aina kokonaisen kerroksen vuokraukseen. Toisessa kerroksessa toimivasta toimistohotellista voi vuokrata 12 neliön työhuoneen vaikkapa vain yhdeksi päiväksi tai satunnaiseen käyttöön. Toimistohotellin huoneet voi vuokrata joustavasti joko valmiiksi kalustettuna tai ilman kalusteita, jolloin voit kalustaa ne yrityksesi tarpeiden mukaan.

WTC Helsinki Airportin päävuokralainen on Finavia. Muita asiakkaitamme WTC:ssä ovat muun muassa Lufthansa, Japan Airlines, Select Service Partners ja FinnHEMS

Kiinteistön ominaisuudet ja palvelut
Käyttötarkoitus 
Toimisto
Rakennusvuosi 
1998
Pinta-ala 
13927 brm²
Etäisyys matkustajaterminaaliin 
300 m
Etäisyys Kehäradan asemalle 
150 m
Vastaanottopalvelu 
Kyllä
Kokoustilaa 
Kyllä
Muita palveluita 
Parturi-kampaamo, lähtöselvitysautomaatti, pesulapalvelu, viereisessä rakennuksessa Sodexon lounaspaikka.