WTC Helsinki Airport

WTC Helsinki Airport - toimisto lentoasemalta

WTC Helsinki Airport - toimisto lentoasemalta    


Toimistotilat voivat nyt sijaita lentoasemalla. WTC Helsinki Airport tarjoaa ainutlaatuiset mahdollisuudet paljon matkustavalle ja muualta vieraita Suomeen lennättävälle yritykselle astua suoraan lennolta työpaikalle.sijaitsee Lentäjäntie 3:ssa, kävelymatkan päässä matkustajaterminaaleista ja hotelli Hiltonista.
 
Kansainvälisesti tunnettu toimistobrändi ja hyvä sijainti takaavat yrityksille erinomaiset liiketoimintamahdollisuudet.
WTC Helsinki Airport tarjoaa tiloja toimistorakennuksen neljästä kerroksesta. Kolme niistä on vuokrattavissa joustavasti tilatarpeen mukaan pienemmistä tilakokonaisuuksista aina kokonaisen kerroksen vuokraukseen. Toisessa kerroksessa toimivasta toimistohotellista voi vuokrata 12 neliön työhuoneen vaikkapa vain yhdeksi päiväksi. Toimistohotellin huoneet voi vuokrata kalustettuna tai ilman kalusteita.

Toimistohotellin huonevuokraan sisältyy neuvottelutilan käyttö. Vuokrattavan toimistotilan koosta  riippumatta, samat palvelut ovat kaikkien asiakkaiden ulottuvilla: kokoustarjoiluista ja aulapalveluista yhteisiin neuvottelutiloihin ja langattomaan verkkoon sekä monitoimilaitteisiin. 
 
  Esimerkkejä toimistohotellin vuokrista: 
                 
 12 mtila kalustettuna 744 €/kk 
 12 m2 tila ilman kalusteita 682 €/kk

  24 m2 tila kalustettuna 1 488 €/kk
' 24 m2 tila ilman kalusteita 1 364 €/kk
 
 Hinnat sisältävät alv 24 %


13. kerroksen kokoustilat ovat WTC Helsinki Airportin asiakkaiden vuokrattavissa. Varaukset ja kokoustarjoilut hoituvat vaivattomasti ensimmäisen kerroksen vastaanotosta, jonka toiminnasta vastaa Sodexo.

                               
 
  Aulapalvelujen kautta hoituvat mm.
 
  -  lyhytaikaiset tilavuokraukset ja laskutus
  -  kokoustarjoilut
  -  pesulapalvelu
  -  autonpesupalvelu
 
  info@wtcairport.fi
  p. 020 708 2081              
    
Ensimmäisen kerroksen viihtyisä lounge-tila on talon asiakkaiden käytössä. Aulasta on mahdollista ostaa kuppi kuumaa kahvia ja lukaista päivän sanomalehdet valoisassa ja rauhallisessa loungessa.
 
Lähtöselvityksen tekeminen käy vaivattomasti ensimmäisen kerroksen aulassa olevalla automaatilla.