Airside Center sai uuden tyylikkään "loungen"

21.12.2016

Airside Centerin kiinteistössä on ollut syksyn aikana kuhinaa. Sisään on muuttanut useampikin uusi asiakas ja yhteisiä tiloja on muokattu vastaamaan tämän päivän tarpeita.

Airside Centerin eli tutusti ASC:n ensimmäiseen kerrokseen on syksyn aikana rakennettu uusi odotustila taloon saapuville vieraille. Lisäksi "loungen" yhteyteen toteutettiin kolme modernia, erikokoista kokoushuonetta sekä yhteinen keittiötila kiinteistössä vuokralla olevien yritysten käyttöön.

– Uusittujen tilojen tyyli on rauhallinen ja selkeä. Pienillä yksityiskohdilla, kuten pilvikuvioidulla matolla ja erilaisilla kattovalaisimilla saimme kiinnostavia yksityiskohtia, jotka tekevät tilasta omaleimaisen ja hivelevät mielikuvitusta. Keittiöpuolen kalustuksella haimme puolestaan kahvilatunnelmaa ja helppoa sekä ketterää tauon paikkaa. Kokoushuoneiden tekniikka näyttötauluineen on täysin uusittu, iloitsee LAKin hallintopäällikkö Heli Eräkorpi.

Uudet toimijat siivous- ja aulapalveluissa

Airside Centerin palveluissa tapahtuu muutoksia myös siivous- ja aulapalveluissa.

Vuoden alusta kiinteistön yleisten tilojen puhtaanapidosta vastaa Aton Oy.

– Tehtävänämme on ylläpitää siistejä ja puhtaita työympäristöjä, joka vaikuttaa sekä yrityksen imagoon että työntekijöiden viihtyvyyteen ja jaksamiseen. Toimistosiivous ei ainoastaan tuo puhtautta, vaan se myös raikastaa sisäilmaa, joka on elintärkeää työssä jaksamisen kannalta, toteaa Aton Oy:n toimitusjohtaja Timo Suhonen (kuvassa vasemmalla).

Aulapalvelut ottaa haltuunsa puolestaan Sodexo Oy, jonka  vastuulla ovat aulat myös WTC Helsinki Airportissa ja TOKEssa Lentäjäntie 1:ssä. Sodexon Ann-Marjaana Holmberg (toinen vasemmalla) lupaa ASC:n kokoustarjoiluihin lisää tarjontaa ja muun muassa neuvotteluhuoneiden varauskäytäntöihin sähköiset toiminnot.

Yhteisöllisyys edistää työhyvinvointia

 

Toimitilaratkaisuilla on iso vaikutus organisaatioiden yhteisöllisyyteen ja sen myötä työntekijöiden hyvinvointiin ja tuottavuuteen. Tämä pätee myös kiinteistöjen yhteisiin tiloihin.

– Turvallinen ja hyvinvoiva työyhteisö on sosiaalinen, luova ja motivoiva. Ihanteellisessa tilanteessa työympäristö tukee sekä työrauhaa että yhdessä tekemistä. Hyvillä ratkaisuilla ja palveluilla tehostetaan toimintaa ja kommunikointia organisaatioiden sisällä ja myös yli organisaatiorajojen toimivissa verkostoissa. Tähän me pyrimme myös LAKissa ja yhdessä asiakkaidemme kanssa, kertoo Eräkorpi.

Uusien tilojen ensiesittely Airside Centerin asiakkaille ja yhteistyökumppaneille järjestettiin 20.12.2016.

 

TEKSTI ja KUVAT: Tia Härkönen