Are jatkaa LAKin kiinteistöjen ylläpito- ja huoltopalveluissa

4.5.2017

Are Oy ja LAK Real Estate Oyj ovat tehneet jatkosopimuksen kiinteistöjen ylläpito- ja huoltopalveluista sekä teknisestä manageerauksesta.

LAKin ja Aren sopimus astui voimaan toukokuun alusta ja se jatkaa vuonna 2013 alkanutta tiivistä yhteistyötä lentokentän alueen kiinteistöissä. Sopimus kattaa ylläpitotoiminnan 13 kiinteistössä lentokonehalleista rahtiterminaali- ja toimistorakennuksiin.
 
Aren asiakaslähtöinen ylläpitotoiminta ja vahva tekninen osaaminen mahdollistivat sopimuksen syntymisen neuvottelumenettelyllä.
 
– Toimintaympäristömme edellyttää kiinteistöjen ylläpidolta ketterää toimintaa. Yhteistyömme Aren kanssa kattaa perus- ja tekniset huollot. Sopimuskohteitamme hoitaa kaksi Aren ammattitaitoista huoltomiestä täyspäiväisesti. Meille on tärkeää, että he ovat osaavia, palveluhenkisiä ja keskittyvät päivittäisissä töissään juuri LAKin kohteisiin. Pyrimme ostamaan ennemmin resursseja kuin tarkkaa yksityiskohtaista tehtävänkuvausta. Näin huoltotöiden toteuttaminen on joustavaa ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Aren henkilöstöön syntynyt luottamus vapauttaa pienen organisaatiomme keskittymään ydinosaamiseemme”, kertoo LAK Real Estaten kiinteistöpäällikkö Mikko Jokipii.
 
”Syntynyt sopimus on ennen kaikkea osaavan kohdetiimimme ansiota. On hienoa päästä jatkamaan yhteistyötä joka perustuu näin vahvaan luottamukseen”, summaa Aren yksikönpäällikkö Janne Kokkonen.

 

Are on Suomen suurin talotekniikkatalo. Koko elinkaaren kattavat talotekniikkaurakoinnin ja kiinteistön ylläpidon palvelut takaavat asiakkaiden tilojen energiatehokkuuden ja miellyttävät sisäolosuhteet. Are panostaa erityisesti älykkääseen tekniseen ylläpitoon ja kehittämäänsä Are Sensus -matalaenergiajärjestelmään. Yli 100-vuotias Are-konserni työllistää noin 2 900 henkilöä. Se toimii 25 paikkakunnalla Suomessa ja lisäksi Venäjällä, Pietarissa.