Etsimme projektinjohtajia!

7.3.2019

Etsimme LAK Real Estate Oy:lle projektinjohtajia lentoasemaympäristön hankkeisiin. Haussa on sekä asuntohankkeiden että toimitilahankkeiden osaajia!

Oletko kokenut rakennusalan projektinjohtaja? Kiinnostavatko mielenkiintoiset projektit kasvavalla ja kehittyvällä alueella?

LAKin projektinjohtajana tehtävänäsi on viedä rakennushankkeet läpi alusta loppuun saakka. Työnkuvaasi kuuluvat siis muun muassa urakoitsijavalinnat, suunnittelunohjaus, kannattavuuslaskelmat ja viranomaisyhteistyö. LAK Real Estate toteuttaa mittavia sekä laaja-alaisia projekteja, jonka takia odotamme sinulta kattavaa kokemusta vaativista rakennushankkeista. Eduksesi on, mikäli sinulla on jo kokemusta useasta eri kiinteistösegmentistä, mutta voit myös olla keskittynyt joko asuntopuoleen tai toimitilapuoleen.

LAKissa menestyy parhaiten itsenäinen, oma-aloitteinen ja asiakaslähtöinen projektinjohtaja. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot – pystyt keskustelemaan, ohjaamaan ja haastamaan muun muassa suunnittelijoita, arkkitehtejä, konsultteja, urakoitsijoita ja viranomaisia. Lisäksi sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla sinusta lisää – lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 24.3.2019. Projektinjohtajien rekrytoinnit tehdään yhdessä K2 Searchin kanssa, joten lähetäthän hakemuksesi K2 Searchin rekrytointijärjestelmän kautta.

LAKista ja tulevista projekteista sekä tietoa avoinna olevista projektinjohtajan tehtävistä antaa K2 Searchin Senior Consultant Janne Huusela, puh. 040 823 7658 tai sähköpostitse janne.huusela(at)k2search.fi.

K2 Search käsittelee kaikkia yhteydenottoja ja hakemuksia luottamuksellisesti.

 

Mikä LAK Real Estate?

LAK Real Estate Oy on lentoasemaympäristössä toimiva itsenäinen kiinteistöjen omistaja ja kehittäjä. Kiinteistöihin kuuluu Helsinki-Vantaalla muun muassa WTC Helsinki Airport, Airside Center sekä Hilton- ja Scandic-hotellit sekä merkittävä määrä muita toimisto- ja logistiikkakiinteistöjä lentoaseman välittömässä läheisyydessä Aviapoliksen alueella. Lisäksi LAK omistaa kiinteistöjä Turun lentoasemalla.

Aviapolis on Vantaan ja koko Suomen merkittävä kasvumoottori. LAKin tavoitteena on tukea ja kiihdyttää Helsinki-Vantaan sekä koko Aviapolis-alueen voimakasta kasvua yhdessä Vantaan kaupungin sekä alueella jo toimivien ja sinne haluavien yhteistyökumppaneiden kanssa.