Kevään 2019 "Vinkkaa kaverille LAKin toimitiloista" -kampanja käynnistyi

1.3.2019

Starttasimme 1.3 alkaen ”Vinkkaa kaverille” -kampanjan, jonka aikana etsimme uusia asiakkuuksia eri kiinteistöihimme. Kerro verkostossasi vapaista tiloistamme tai potentiaalisista tilantarvitsijoista, niin leffalippupaketti saattaa olla sinun!

Kuinka monella yrityksellä on oma lentoasema? Ei kovinkaan monella, mutta LAKin asiakkaana tähän on mahdollisuus kenellä tahansa. Kiinteistöissä Airside Center, WTC Helsinki Airport ja Rahtikuja 1 on tällä hetkellä vapaana erikokoisia tiloja, jotka sopivat erityisesti toimistokäyttöön.

– Lentoasema on tulevaisuuden haluttu hub. Meidän tavoitteemme on kasvattaa lentoasemalla toimivien yritysten ja erityisesti LAKin kiinteistöissä olevien organisaatioiden yhteistyötä ja yhteisöllisyyttä, jotta paikka olisi toimiva ja entistä houkuttavampi monenlaisille toimijoille. Kiinteistöissämme on vielä muutamia erinomaisia tiloja tarjolla ja tällä kampanjalla yritämme nyt toivottaa uudet tilantarvitsijat tervetulleiksi LAK-yhteisöön, kertoo LAKin hallintopäällikkö Heli Eräkorpi.

Näin annat vinkkisi

Eräkorpi rohkaisee kaikkia aktiivisuuteen ja vinkin LAKin tiloista voi antaa kuka vain. Käytännön kannalta Eräkorpi ohjeistaa seuraavaa:

  • Kerro LAKista ja toimitiloistamme ystävälle, asiakkaalle tai liiketutulle, joka mahdollisesti etsii tiloja yritykselleen.
  • Pyydä häntä ottamaan yhteyttä Heli Eräkorpeen lisätietojen saamiseksi ja tutustumiskäynnin sopimiseksi (sähköpostilla osoitteeseen heli.erakorpi(at)lak.fi tai puhelimitse 0400 694 365).
  • Muista kertoa vinkin vastaanottajalle, että hän muistaa kertoa saaneensa vinkin sinulta.

Yhtälailla voit tietenkin antaa vinkin myös Helille päin tietämästäsi tilojen tarvitsijasta. LAK ottaa vastavuoroisesti suoraan yhteyttä häneen.

Leffaliput odottavat sinua

– Oleellisinta on, että molemmissa tapauksissa saamme myös vinkkaajan tiedot ylös, sillä kaikista tilaneuvotteluihin johtaneista vinkeistä napsahtaa palkintona leffalippuja, Eräkorpi muistuttaa.

Kampanja on käynnissä toukokuun 2019 loppuun. Vinkkejä voit antaa vaikka joka päivä!  

Vahvistetaan yhdessä LAK-yhteisöä!