LAK mukana Aviapolis Block Partyssa perjantaina 25.8

23.8.2017

Kansainvälistä, särmikästä sekä sopivasti outoa ja erilaista - sinun näköistäsi Aviapolista! Elokuun Block Partyistä puhutaan vielä pitkään niiden jälkeenkin. LAK on mukana tapahtuman yhteistyökumppanina.

Aviapoliksen Karhumäenkalliolla ja sen ympäristössä  25.-26.8 vietettävän juhlan ohjelmassa riittää tekemistä moneen makuun. Paikalle rakennetaan muun muassa ulkoliikuntasali,  pop up -kirjasto, katutaidepiste ja lapsille löytyy tietenkin omanlaistaan tarjotaan erilaisten työpajojen sekä satuseikkailupolun merkeissä.  Aviatalent-kykykilpailu tuo yleisön eteen puolestaan monenlaisia taitureita yleisöä viihdyttämään.

Tapahtumapäivistä perjantai on varattu myös tapahtuman eri yhteistyökumppaneiden esittäytymiseen.

– LAKin valkoinen infoteltta löytyy Karhunmäenraitin risteyksestä. Esittelemme kello 14-18 kiinnostuneille yrityksemme toimintaa ja kerromme vapaina olevista toimitiloistamme. Olemme läsnä kaikille niille, joita yrityksen ja bisneksen sijoittaminen lentokenttäympäristöön kiinnostaa. Vierailijalahjana jaamme kertakäyttösadetakkeja. Toivomme tietenkin, ettei niitä tarvita tapahtuman aikana, vinkkaa LAK Real Estaten hallintopäällikkö Heli Eräkorpi hymyillen.

Vantaan kaupunki ja LAK tekevät tiivistä yhteistyötä, jotta alueesta tulee vetovoimainen sekä yrityksille että asukkaille.

– Aviapoliksen juna-aseman ympäristön aktiivinen rakentaminen on ollut käynnissä nyt pari vuotta. Seudusta suunnitellaan sykkivää ja nykyaikaiseen elämänmenoon soveltuvaa aluetta, joka on hereillä kellon ympäri. Tulevaisuudessa Aviapolis Asema on alue, josta ei tarvitse lähteä pois. Työpaikka, koti ja palvelut löytyvät kaikki lähietäisyydeltä. Alue sijaitsee lentokentän kainalossa, mikä tuo oman erityisen leimansa  sijoittua tänne, Eräkorpi toteaa.

Tapahtuma on osa Suomi 100 -juhlavuotta ja ”Yhdessä” -viikonloppua. Järjestänä ovat Vantaan kaupunki yhteistyökumppaneineen. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tarkempi ohjelma ja aikataulut tapahtuman Facebook-sivuilla
https://www.facebook.com/aviapolisblockparty/

Katso myös lisätietoa LAKin Aviapolis Asema -hankkeesta!