LAKin ulkoalueiden kunnossapitoa hoitamaan Lassila & Tikanoja

31.10.2016

LAK Lentoasemakiinteistöt Oyj (LAK) ja Lassila & Tikanoja (L&T)  ovat tehneet sopimuksen, joka koskee noin 15 LAKin kohteen ulkoalueiden kunnossapitoa.

LAK on solminut yhteistyösopimuksen Lassila & Tikanojan kanssa omistamiensa kiinteistöjen ulkoalueiden hoidosta. Sopimus koskee kohteita, joissa LAKilla on ulkoalueiden ylläpitovastuu. Sopimukseen kuuluu talvikunnossapito, ulkoalueiden puhtaanapito, liputukset sekä viheralueista huolehtiminen.

Kiinteistöjen piha ja paikoitusalueet ovat ensimmäinen asia, johon kiinteistön käyttäjät ja vieraat yleensä kiinnittävät huomiota. Siksi piha- ja ulkoalueiden hoito vaatii erityistä tarkkuutta.

–  Sopimuksemme kattaa talvikunnossapidon eli auraukset ja lumenajot sekä hiekoituksen. Moni kohteista on logistiikka- ja rahtiterminaaleja, joissa auratuilla ja hiekoitetuilla ulkoalueilla on iso merkitys. Lastaus- ja purkutoimenpiteet tehdään nopeasti. Logistiikka-ala on minuuttipeliä, joten kiinteistöjemme piha-alueet eivät voi olla hidaste asiakkaamme toimintaketjulle. Lisäksi kohteemme sijaitsevat lentokentällä ja rytmi on 24/7 myös muissa toimitiloissamme, kuten Airside Center ja TOKE, joissa toimii lentoyhtiöitä, toteaa LAKin kiinteistöpäällikkö Mikko Jokipii.

L&T aloittaa toimintansa kohteissa 1.11.2016 alkaen.

Mahdolliset kiinteistön vikailmoitukset  voi tehdä tuttuun tapaan LAK:n nettisivujen kautta osoitteessa www.lak.fi/huoltopyynto

 

KUVA: Lassila & Tikanoja