Seclion Oy: Bisneksen kasvu lisäsi tilantarvetta

26.1.2017

Kun sijainti on hyvä, yhteistyö kiinteistön omistajan kanssa toimii ja tarvittavia uusia tiloja löytyy samasta talosta, on turha lähteä merta edemmäs kalaan. Seclion Oy:n lisäneliöiden tarve täyttyi muuttamalla A-rapusta B-rappuun.

Seclion Oy on turvallisuuskonsultointia asiakkailleen tarjoava yritys, joka nuoresta iästä huolimatta on vakiinnuttanut asemansa Suomen johtavana ainoastaan turvallisuuskonsultointia tuottavana valtakunnallisena yrityksenä. Sen asiakkaita ovat muun muassa kiinteistösijoitusyhtiöt ja rahastot, kansainvälisesti toimivat suuryritykset sekä isännöitsijätoimistot.

Myös LAK on Seclionin asiakas ja hankkii heiltä turvallisuuskonsultointia kulunvalvontaan ja paloturvallisuuteen liittyvissä asioissa.

Turvallisuusalan ammattilaisena Seclionissa tiedettiin, mitä omilta toimitiloilta tarvitaan. Turvallisuusnäkökohdat ovat yksi osatekijä, mutta myös kulkuyhteydet nousivat yritykselle merkittäväksi kriteeriksi toimiston sijaintia mietittäessä.

Sujuva kulkeminen tärkeää niin asiakaskäynneillä kuin työmatkoilla

Yrityksen toimitilat ovat alusta saakka olleet lentoaseman kupeessa.

- Tulimme alueelle sijainnin takia. Halusimme toimistomme Helsinki-Vantaan lentoasemalle, joka on ympäristönsä ja hyvien kulkuyhteyksien puolesta meille optimaalinen.  Liikkumaan pääsee aivan joka suuntaan ja todella nopeasti esimerkiksi Kehä III:lle ja Tuusulantielle. Kehärata on  myös mainio ja se toimii hyvin työ- ja kotimatkojen kulkuvälineenä julkisia käyttäville, kuvailee Seclionin tiedonhallinnan ja tiedonsiirtoliittymien asiantuntija ja osakas Lauri Kelahaara.

LAKin asiakkaaksi Seclion tuli kesällä 2016 etsiessään itselleen suurempia tiloja. Silloin yritys muutti vajaa puoli kilometriä Öljytieltä Rahtikujalle noin 60 neliön tiloihin. Vuodenvaihteessa eteen tuli tilanne, että tilaa tarvittiin jälleen lisää. Muuttomatka oli onneksi lyhyt, vain siirtyminen toiseen rappuun. Nyt tilaa on parikymmentä neliötä enemmän.

- Toimintamme on kasvanut tasaisesti  ja kasvaa sitä myös tulevaisuudessa. Tämän vuoksi muutimme pienen ajan sisällä kahdesti isompiin tiloihin, sillä tilantarve oli entisestään lisääntynyt. Halusimme muun muassa enemmän työtilaa yhdessä tekemiseen, mutta myös yksin keskittyneesti työskentelemiselle, kertoo toimitusjohtaja Harri Wahlroos.

Helppoa asiointia LAKin kanssa

Koska Seclionin asiantuntijapalvelut kohdistuvat turvallisuuteen, myös sen omien toimitilojen turvallisuusratkaisujen tulee täyttää kaikki vaadittavat turvallisuusvaatimukset lähtien aina lukitsemisesta ja sen hallinnasta sekä esimerkiksi tietojen säilytyksestä.

- Omien toimitilojemme tulee toimia esimerkkinä asiakkaallemme, mistä turvallisuusratkaisuissa on kyse ja miksi turvallisuuden suunnittelu on tärkeää, Lauri Kelahaara korostaa.

Muutto samassa kiinteistössä talon toiseen päähän oli Seclionille helppo ratkaisu. Helppoa on ollut hänen mielestään myös sopia tiloja vuokraavan LAKin kanssa erilaisista muutoksista, joita yritys on tarvinnut.

-  Esille tulleita asioita ja tarpeitamme kuunnellaan ja ne huomioidaan. Tämän viimeisimmän muuton yhteydessä tarvitsimme erillisen välioven erottamaan meidän tilamme kiinteistön 2. kerroksen muista tiloista. Tähänkin suhtauduttiin suopeasti ja uusi ovi saatiin nopeasti. Olemme viihtyneet täällä erinomaisesti, hän kiittelee.

 

Seclion Oy on vuonna 2013 perustettu turvallisuuskonsultointia tarjoava asuomalainen yritys, joka tuottaa asiakkailleen heidän liiketoimintaansa tukevia ja erityisosaamista vaativia asiantuntijapalveluita. www.seclion.fi

 

TEKSTI JA KUVA: Tia Härkönen