Tullaan tutuiksi: kiinteistömanageri Mikko Holtari

27.3.2018

Keväällä lisääntyvä auringonvalo energisoi itse kutakin. Maaliskuun piristysruiskeena LAKin työyhteisössä on uusi kiinteistöjen teknisistä asioista vastaava manageri Mikko Holtari.

Mikko Holtarin varsinainen työnantaja on Are, jossa mies on työskennellyt pari vuotta. Osaamista ja kokemusta kiinteistöhuollosta ja ylläpidosta hänellä on vuodesta 2005, jolloin hän teki myös ympäristöpäällikön hommia kiinteistöpäällikön töiden ohessa. 

Mikko, mitä tehtäviisi LAKilla kuuluu?

Managerina toimin LAKin edunvalvojana kiinteistöjen teknisten asioiden, ylläpidon sekä kiinteistöpalveluiden ensisijaisena yhteyshenkilönä niin urakoitsijoiden kuin vuokralaisten suuntaan. Kiinteistöhuollon tehtäviinhän kuuluu kaikkea mahdollista kellarista katolle. Lähtökohta on, että kiinteistön laitteet toimivat ja olosuhteet ovat kunnossa, jotta asiakkailla on hyvä olla käytössään olevissa tiloissa.

Henkilönä tuon LAKin asiakkaille monipuolista osaamista ja helposti sujuvaa yhteistyötä.

Kerro meille jotain itsestäsi

Asun perheeni kanssa Pohjois-Helsingissä. Vapaa-aika kuluu paljolti mökillä Varsinais-Suomessa sekä musiikin parissa. Kaveriporukan kanssa meillä on bändi pystyssä ja soitan siinä toista kitaraa. Keikkailemme muutamia kertoja vuodessa, erilaisissa juhlissa ja ravintoloissa.

Mikon tavoitat sähköpostitse  - etunimi.sukunimi@are.fi
Tervetuloa, Mikko!

Teksti: Tia Härkönen
Kuva: Matti Metsä