Tullaan tutuksi: Mikko Jokipii on LAKin uusi kiinteistöpäällikkö

2.6.2016

Kalenterissa vaihtui toukokuu kesäkuuksi ja meillä on ilo esitellä nyt kuukauden päivät LAKin uutena kiinteistöpäällikkönä työskennellyt Mikko Jokipii.

Kiinteistöpäällikkönä Mikon vastuulla on muun muassa logistiikka- ja tuotantotilojen asiakkuuksien hoito sekä tilojen vuokraaminen. Lisäksi Mikolle kuuluu kaikkien LAK:n kiinteistöjen ylläpitoon liittyvät asiat omistajan roolissa.

Miten tiesi toi LAKiin?

Tulin LAKiin Ovenia Oy:ltä, jossa työskentelin kiinteistöpäällikkönä Helsingin ydinkeskustan alueella  vastaten suuren suomalaisen kiinteistösijoitusyhtiön kiinteistöjen ylläpidosta sekä toimien samalla keskustan alueen ylläpitotiimin esimiehenä.

 

Millainen kokemus sinulla on kiinteistöliiketoiminnasta ja kehittämisestä?

Ehdin olla kaikkiaan yhdeksän vuotta Ovenialla. Se oli opettavaista aikaa ja kehitti minua ammattilaisena. Samalla myös liike- ja toimintatilakohteet ja niiden kehittäminen tulivat tutuiksi.

Olen luonteeltani rauhallinen ja analyyttinen. Pystyn omalta osaltani tuomaan LAKille joitakin uusia toimintatapoja sekä myös erilaisia näkökulmia, kun tulen uuteen ympäristöön ja organisaatiorakenteeseen. Tästä on varmasti hyötyä niin työnantajalleni kuin asiakkaillemme.

Mikä on sinulle tärkeää työssä?

Arvostan monipuolisia työtehtäviä ja minulle ovat tärkeitä erilaiset ihmiset ja yritykset työympäristössä. Haluan päästä vaikuttamaan asioihin sekä nähdä oman "kädenjälkeni" ja sen tulokset.

Kerro jotain itsestäsi työn ulkopuolella

Minulla on vaimo ja 1-vuotias poika. Vapaa-ajalla harrastan lenkkeilyä, jalkapalloa, laskettelua ja golfia, sikäli kun aikaa jää pikkuihmisen kanssa touhutessa.

Tervetuloa, Mikko!

LAKin toiminta kasvaa, mikä tuo uusia tuulia organisaation rakenteelle ja henkilöstöön. Viime kuussa esittelimme toisen uuden henkilön työyhteisössämme, assistenttimme Christina Lindqvistin. Lue juttu tästä.