Uusi kiinalainen ravintola avautui Rahtitiellä

26.1.2016

​LAKin uusimpia asiakkaita on Rahtitie 2:een Lentohuolinnan taloon saapunut ravintola Kung Fu. Alueella työskenteleville ravintola tarjoaa energiaa ja jaksamista päivään herkullisen kiinalaisen ruuan myötä.

”Lentoaseman alue on innostava ja kiinnostava liiketoimintaympäristö”, kiteyttää uuden Kung Fu -ravintolan toinen omistaja Xu Yingying. Hänen miehensä Shan Fan nyökkää vieressä. Kahdeksan vuotta sitten Kiinasta Suomeen saapunut pariskunta on aiemmin pitänyt ravintolaa Nurmijärvellä, mutta kun Lentohuolinnan tiloissa aiemmin toiminut ravintoloitsija lähti pois, kiinnostuivat Yingying ja Fan asiasta.

Tilojen uudistunut ja valoisa ilme sekä herkullisenä edessä höyryävä buffet-pöytä houkuttavat sisääntulijaa. Kassan takana seisova Yingying nyökkää rohkaisevasti käymään peremmällä.

”16 lämmintä ruokaa, salaattipöytä, keittoa sekä sushia ja kaikkiin ruokiin kuuluu jasminriisi”, hän esittelee nälkäiselle. Lounasbuffet maksaa 9 euroa ja jälkiruokakahvi kuulu hintaan. Erilliseltä listalta voi valita myös muita kiinalaisia ruokia, kuten vaikkapa ankkaa tai mustekalaa.

Älä missaa lounasta

Tutkimusten perusteella tiedetään, ettei ole yhdentekevää, mitä esimerkiksi lounaaksi syödään tai jätetäänkö aamupala tai lounas kokonaan väliin. Säännöllisellä syömisellä ja erityisesti lounaalla on merkittävä vaikutus vireystilaan ja jaksamiseen.

Lounaalla suomalaiset arvostavat eniten ruoan makua. Tärkeänä pidetään myös tauon mahdollisuutta, hyvää seuraa ja ympäristöä sekä rentoutumista. Myös ruuan terveellisyyteen ja käytettyihin raaka-aineisiin kiinnitetään yhä enemmän huomiota.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Ravintola Kung Fu avasi ovensa Rahtitie 2:ssa tammikuun 18. päivä. Ravintola on auki ma-pe kello 10-20 ja la-su klo 11-20. Autoileville ruokailijoille löytyy parkkitilaa kadun varressa aivan talon vieressä tai kiinteistön pihalla.