LAK Real Estate on lentoasemaympäristössä toimiva kiinteistöyhtiö. Vuokraamme Helsinki-Vantaan ja Turun lentoasemilla sijaitsevista kiinteistöistämme toimitiloja lentoaseman läheisyydestä hyötyvien yritysten tarpeisiin. LAK tunnetaan myös kehityshankkeistaan: Aviapolis Asema -hanke laajan Aviapoliksen alueen ytimessä on rakenteilla oleva työ- ja asuinalue, jonka  eteenpäin viemisestä ja kehittämisestä vastaamme.

Pyrimme kasvattamaan aktiivisesti kiinteistökantaamme sekä vastaamalla nykyisen asiakaskuntamme tarpeisiin että hakien uusia asiakkaita ja liiketoimintamahdollisuuksia. Osaamisemme ja yhteysverkostomme lentoasemaympäristössä vapauttaa asiakkaamme keskittymään omaan avaintoimintaansa.

Asiakkaamme ovat pääasiassa yrityksiä ja organisaatioita:

  • jotka ovat lentoliikenteen palveluketjuun kuuluvia TAI
  • joiden liiketoiminnalle sijainti lentoasemalla  ja tai sen välittömässä läheisyydessä tarjoaa merkittävän edun.

LAKin reilusta sadasta asiakkaasta lentoasema-alueen sijaintia ja palveluita hyödyntävät muun muassa Finnair, Finavia, FinnHEMS, Mehiläinen, Vantaa Catering Services, DHL, TNT, Lufthansa, Turkish Airlines, Japan Airlines, SAS, CHS, Tulli ja Rajavartiolaitos.

LAKin omistavat yhdessä Finavia, NREP Oy:n hallinnoima rahasto sekä Pontos Oy. Finavia omistaa yhtiön osakkeista 49 %. LAKin omistamiin kiinteistöihin ei kuuluu matkustajaterminaaleja, pysäköintitaloja tai rakennuksia, jotka liittyvät välittömästi Finavian toimintaan.

Aviapolis Asema -hanke

Aviapolis Asema on rakenteilla oleva työ- ja asuinalue laajan Aviapolis-alueen ytimessä Aviapoliksen juna-aseman "päällä". LAK vastaa hankkeen eteenpäin viemisestä ja alueen kehittämisestä.

Kunnianhimoinen hanke toteutetaan samaan aikaan, kun Helsinki-Vantaan lentoasemaa ja koko Aviapoliksen aluetta kehitetään. LAK, Vantaan kaupunki ja muut yhteistyökumppanmme tekevät tiivistä yhteistyötä, jotta alueesta tulee vetovoimainen sekä yrityksille että asukkaille.

Lue lisää hankkeesta