Qatar Airways toi toimistonsa WTC:hen

11.10.2016

WTC Helsinki Airportin kansainväliseen yritysjoukkoon saatiin upea lisä, kun Qatar Airways aloitti lokakuussa toimintansa Suomessa.

LAK Lentoasemakiinteistöt Oyj:n toimitusjohtaja Antti Ala-Heikkilä on iloinen ja ylpeä siitä, että maailman parhaaksi lentoyhtiöksi valittu  Qatar Airways valitsi LAKin ja WTCn toimitilakumppanikseen. 

– Olemme iloisia, että Qatar Airways tulee toimijaksi Helsinki-Vantaalle ja WTC:hen. Kyseessä on hieno lentoyhtiö, jolla on laadukkaat palvelut ja laajat yhteydet ympäri maailmaa. Qatarin sisäänmuutto vaikuttaa meidän kannaltamme mukavasti myös siihen, että muutamaa vapaata toimistohotellihuonetta lukuunottamatta WTC on nyt täynnä. Tämä kertoo lentoasemaympäristön houkuttelevuudesta nykyisestä haastavasta toimistomarkkinasta huolimatta, hän sanoo.

Monipuolinen tarjonta lentoasemasijainnista kiinnostuneille

LAK tukee lentoasemasijainnista hyötyvien yritysten liiketoimintaa tarjoamalla erilaisia toimitiloja.

– Kiinteistökantamme palvelee monentyyppisiä lentoasemasijainnista hyötyviä yrityksiä. Toimisto-, varasto- ja rahtiterminaalitilat sijaitsevat lentoaseman välittömässä läheisyydessä, osa kokonaan tai osittain airside-alueella. Toimistotiloista lentoasemalla kiinnostuneiden ei toki tarvitse olla huolissaan, vaikka WTC:ssä ei juuri nyt vapaata tilaa ole. Airside Centeristä terminaali 1:n vierestä  löytyy vielä yhtä laadukasta tilaa vapaana, Ala-Heikkilä vinkkaa.

Qatar Airways aloitti suorat lennot Helsingin ja Dohan välillä maanantaina 10. lokakuuta. Uuden päivittäisen reitin ansiosta Helsinki-Vantaan rooli Pohjois-Euroopan parhaana lentoasemana vahvistuu ja lentoyhteyksien valikoima Suomesta maailmalle kasvaa.

KUVA: Finavia Oyj