LAK etsii liiketilavuokralaisia Aviapoliksen uuteen kaupunkikeskukseen

21.4.2016

Aviapolis Aseman liiketiloihin haetaan monipuolisia toimijoita palvelemaan alueen työpaikkoja ja tulevia asukkaita.

Kehäradan Aviapoliksen juna-aseman eteläisen sisäänkäynnin ympäristöön on kehitteillä urbaani kaupunkikeskus, jonne nousee lähitulevaisuudessa 38.000 kerrosneliön asuin-, kauppa- ja toimistokorttelin kokonaisuus.

"Rakennuslupa ollaan jättämässä sisään kesällä. Investointipäätökset eteläisen korttelin osalta on tarkoitus tehdä syksyn ja tulevan talven aikana", hankkeesta vastaava Lentoasemakiinteistöt Oyj:n hankekehitysjohtaja Juha Jaakola sanoo.

Tällä hetkellä LAK etsii kaupunkikeskukseen kaupallisia toimijoita. Vuokralaisiksi haetaan ruokakauppaa ja esimerkiksi lääkärikeskusta ja päiväkotia.

Rakentaminen alkaa pian

Rakentaminen on suunniteltu aloitettavan heti ensi vuoden alussa. Alueen louhintatyöt on jo tehty.

Liikenneyhteydet uuteen kaupunkikeskukseen ovat erinomaiset. Alue rakentuu Aviapoliksen juna-aseman päälle Tikkurilantien ja Aviabulevardin risteykseen ja aivan viereen tulee myös bussiterminaali. Lentoasemalle matkaa junalla on 2 minuuttia. Alueelle sijoittuu liike- ja palvelutoiminnan lisäksi koteja  noin 600:lle uudelle asukkaalle. Kortteliin on tulossa sekä vuokra-asumista että omistusasuntoja yhteensä noin 25.000 kerrosneliötä.

Lisätietoja liiketiloista ja niiden vuokrauksesta:

Juha Jaakola
juha.jaakola(at)lak.fi
p. 040 864 4366