Kuinka monella yrityksellä on oma lentoasema? Ei kovinkaan monella, mutta LAKin asiakkaana juuri sinulla ja yritykselläsi on tähän mahdollisuus.

LAK tukee lentoasemasijainnista hyötyvien yritysten liiketoimintaa erilaisia toimitiloja ja menestystä edistäviä palveluita tarjoamalla. Tarjoamme parhaan osoitteen niin isoille kuin pienille yrityksille Helsinki-Vantaan ja Turun lentoaseman ympäristössä. Osaamisemme lentoasematoimijana ja laaja yhteysverkostomme vapauttavat sinut keskittymään omaan ydintoimintaasi.

Kiinteistökantamme palvelee monentyyppisiä lentoasemasijainnista hyötyviä yrityksiä. Toimisto-, varasto- ja rahtiterminaalitilat sijaitsevat lentoaseman välittömässä läheisyydessä, osa kokonaan tai osittain airside-alueella. Tarjolla on myös tiloja, jotka sopivat yrityksille, jotka tarjoavat suoraan omia palveluitaan alueen yrityksille ja niiden henkilöstölle.

Tilavuokrauksen lisäksi kauttamme hoituvat kaikki toimitilapalvelut kuten energia-, ylläpito- ja kiinteistöhuolto, jätehuolto-, siivous- sekä vartiointipalvelut.

Lentoaseman ympäristössä ja asiakkainamme toimii myös monia sellaisia yrityksiä, jotka omalla palvelutarjonnallaan vahvistavat ja helpottavat toinen toisensa liiketoimintaa tai työyhteisön oheispalveluita.