Lentoasemalla ja sen lähiympäristössä löytyy ruokapaikkoja- ja ravintoloita, taxi- ja bussiasema, autovuokraus, huoltoasema, hotelli- ja majoituspalveluita, vuokrattavia kokous- ja juhlatiloja sekä tietenkin juna-asema ja lentoyhteydet.

Myös itse lentoaseman sisällä on ennen turvatarkastuksia tarjolla monipuolisia palveluita kenen tahansa käytettäväksi: apteekki, R-kioski, useita ravintoloita ja ruokapaikkoja, Starbucks-kahvila ja Alepa.

Lentoasemalla ja sen lähiympäristössä on eniten paikoitustilaa Suomessa sekä erillisiä parkkitaloja. Useimmissa kiinteistöissämme on oma paikoitusalue rakennuksen omalla tontilla.

Hotel Hilton Helsinki Airport on monipalvelutarjoaja

Lentokentän kupeessa sijaitseva upea hotelli Hilton Helsinki Airport sijaitsee vain reilun parinsadan metrin päässä terminaali 2:sta. Hiltonissa eletään vahvasti lentokentän rytmissä ja ikkunoista voi katsoa nousevia ja laskevia koneita. Lentokentän melu jää kuitenkin ikkunoiden taakse – siitä pitää huolen huippuluokan äänieristys.

Viiden tähden hotellissa on 330 Hilton-standardin mukaista hotellihuonetta, ravintola, 12 muunneltavaa kokoustilaa mukaan lukien 340 hengen ballroom sekä hotellivieraiden käyttöön kuntosali ja muut erinomaiset hotellipalvelut.  Hiltonin erikoisuus on varhaisaamiainen, joka tarjoillaan klo 3.30 – 6.00.

Varaukset Hilton Helsinki Sales:
http://www.hiltonhotels.com/fi_FI/suomi/hilton-helsinki-airport/