Keskeinen sijainti ja sujuvat yhteydet luovat toimivan alustan vetovoimaiselle liiketoimintaympäristölle. Lentoasemalla yhdistyvät nämä kaikki.

Helsingin metropolialueen yksi merkittävämpiä keskuksia on Aviapolis. Se on suuruudeltaan 42 neliökilometrin laajuinen kaupunginosa, jonka ytimessä on Helsinki-Vantaan kansainvälinen lentoasema.

Suomen matkustajalentoliikenteestä kulkee 98 prosenttia Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta. Suoria lentokohteita eri puolille maailmaa on 130. Joka päivä kentältä nousee ilmaan 350 konetta.  Tämä jos mikä tarjoaa omalta osaltaan mahdollisuuksia, joita lentoaseman välittömään läheisyyteen sijoittuneet yritykset saavat. 

Lentoasemalla toimii useita yrityksiä, joille osoite lentokentän kupeessa on tärkeä tekijä. Liity sinäkin lentoasema-alueen yritysyhteistöön ja hyödynnä liiketoiminnassasi alueen dynaamisuutta, globaaleja kontakteja sekä kaikkea sitä kehitystoimintaa, joka tekee Helsinki-Vantaan lentoasemasta ainutlaatuisen kohtaamispaikan.

Toimisto lentoasemalla saa fiilistä kansainvälisyydestä

Lentoasemalla sijaitseva yritys saa imagolleen merkittävän kansainvälisyyttä korostavan positiivisen leiman. Tästä on etua erityisesti organisaatioille, jotka toimivat globaalissa liiketoimintakentässä tai joiden työntekijät matkustavat paljon.

Myös ulkomailta saapuville vieraille on helppoa, kun yrityksen toimisto löytyy läheltä, eikä aikaa tuhlaannu erikseen siirtymisiin kentältä vierailukohteeseen.