Lentäjäntie 1
01530
Vantaa

Scandic Helsinki Airport on inspiroiva hotelli kaikilla mukavuuksilla Helsinki-Vantaan lentoasemalla TOKE-talossa aivan T2-terminaalin vieressä. Saavut sinne helposti katettua jalkakäytävää pitkin suoraan lentoasemalta.

LAKin TOKE-kiinteistössä oleva Scandic Helsinki Airport on rauhallinen hengähdyspaikka keskellä vilkasta Helsinki-Vantaan lentoasemaa. Hotelli otetettiin käyttöön maaliskuussa 2018 TOKEn mittavan saneerausurakan päätteeksi.

Scandic Helsinki Airport on monella tapaa täydellinen valinta matkaajalle niin sijaintinsa kuin nukkumismukaavuuksien puolesta. Kaikissa huoneissa on erinomainen äänieristävyys, eikä ikinä uskoisi olevansa keskellä nousevia ja laskevia lentokoneita. 

Kattava 150 huoneen huonevalikoima tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen. Huoneissa on laadukkaat sängyt sekä kaikki tarpeellinen hyviin uniin. Kylpyhuoneet ovat myös mainitsemisen arvoiset: niissa suihkuja on peräti kaksi, perinteinen käsisuihku ja sekä ylellinen ”sadesuihku” katosta. Osassa huoneita on myös kylpyammeet, jotka ovat erityisesti aasialaisille matkailijoille merkittävä palveluelementti.

Hotellin aulassa on laadukas ravintola ja baarin puolella on tarjolla virkistäviä juomia. Modernissa, kohti korkeuksia avautuvassa ravintolassa nauttii niin aamiaista, lounasta kuin illallista.

Lisätiedot ja varaukset: 
Lisätietoa hotellista saat Scandicin omilta verkkosivuilta