Lentoasemat ovat tulevaisuuden trendipaikka yrityksen toimitiloille. Onko sijainti Helsinki-Vantaalla sinun yrityksellesi merkittävä etu tai haluatko muuten sijoittua dynaamiseen lentokenttäympäristöön ja saada osasi alueen kansainvälisyydestä?

LAK Real Estate Oy tarjoaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa unelman omasta lentoasemasta ja sijoittaa yrityksesi toimisto lentokentälle. Upeita kohteitamme ovat Terminaali 2:n vieressä kohoava ylväs toimistotorni WTC Helsinki Airport ja sen vieressä sijaitseva tyylikäs toimintakeskus TOKE sekä Terminaali 1:n lähituntumassa sijaitseva Airside Center, joista kaikista löytyy erikokoisia ja erilaisiin tarpeisiin räätälöitävissä olevia toimistotiloja. Vain kivenheiton päässä ASC:stä on Rahtitie 1:ssä tuttu  "Cargo" eli toimisto- ja rahtiterminaalikiinteistö, joka mahdollistaa vaikka mitä toimintoja niin yrityksen pääkonttorista tuotanto- ja logistiikkatoimintaan kuin estradiksi jollekin aivan uudelle!

Myös muissa kiinteistöissämme on monipuolisia toimistokäyttöön sopivia tiloja, jotka voidaan muuntaa asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Tarjoamamme toimistotilat eivät ole vain seinät, lattia ja katto. LAKin asiakkaana koko lentoaseman alue palveluineen ja sen yhteisö tuovat omaleimaisuutta toimistollesi.