Rahtitie 3
01530
Vantaa

Tyylikäs ja näyttävä kiinteistö sijaitsee aivan Terminaali 1:n vieressä ja näkyy ylväänä lentoaseman sisääntuloväylän oikealla puolella.

Airside Center on tiloiltaan selkeä ja yleisilmeeltään pohjoismaisen vaalea. Tiloja voidaan muokata ja sisustaa helposti asiakkaan tarpeiden ja yritysimagon mukaan. Vuokrattavana on joko yksittäinen toimistohuone tai isompia, useamman sadan neliön tiloja.

Kiinteistössä on yhteiskäytössä taukotilaa sekä kolme erikokoista neuvotteluhuonetta, jotka ovat varattavissa kiinteistössä toimivien yritysten käyttöön. Aivan ylimmässä, 7. kerroksessa on terassillinen sauna- ja kokoustila, joka ovat vuokrattavissa talon asiakkaille esimerkiksi suunnittelupäiville tai yrityksen illanistujaisiin tai muihin pienempiin tilaisuuksiin.

Pääsisäänkäynnin yhteydessä on talon yhteinen lounge-tila sekä vastaanotto, josta hoituu niin vieraiden vastaanotto, postipalvelut ja välipala- ja kahvipisteen tarjottavat sekä kokoustarjoilut. Kiinteistön kellarikerroksessa on oma lämmin autohalli ja pihassa vieraspaikat.

LAKin oma toimisto sijaitsee Airside Centerin 6. kerroksessa.
 

Katso myös kohteen esite Issuu-palvelussa

Kiinteistön ominaisuudet ja palvelut
Käyttötarkoitus 
Toimisto
Pinta-ala 
11305 brm²
Asiakasyrityksiä 
Lufthansa, SAS, Turkish Airlines, CHS, ITaito
Etäisyys matkustajaterminaaliin 
100 m
Etäisyys Kehäradan asemalle 
150 m
Pysäköinti: kiinteistön halli 
Kyllä
Asiakaspysäköinti 
Kyllä
Vastaanottopalvelu 
Kyllä
Kokoustilaa 
Kyllä
Sauna 
Kyllä
Muita palveluita 
Kahvipiste