Lentäjäntie 1
01530
Vantaa

Erinomaisella paikalla, terminaali 2:n naapurissa sijaitsevassa toimistorakennuksessa on erikokoisia toimistokäyttöön tarkoitettuja tiloja.

Toimintakeskus "Toke" sijaitsee aivan lentoaseman terminaali 2:n vieressä ja vastapäätä Hilton-hotellia. Rakennuksessa toimii muun muassa lentoyhtiöitä, Mehiläinen, keväällä 2018 avautunut Scandicin Helsinki Airport -hotelli sekä useita pienempiä yrityksiä, samoin Finavian lupapalvelut. 

Kiinteistön muutostyöt avasivat uusia mahdollisuuksia

LAK osti joulukuussa 2015 koko Lentäjäntie 1 kiinteistön omakseen. Kiinteistön toiminnallisuuden ja sen tilojen kehittämiseksi käynnistyi suuri muutosprojekti, jonka myötä taloon on haettu parhaita mahdollisia toimitilaratkaisuja sekä palveluita.

Nyt kiinteistön kunnostus- ja uudistustyöt ovat lähes valmiit. Mikäli sinulla on oman yrityksesi toimitiloille suuria suunnitelmia ja haluat olla osa lentoasemayhteisöämme, ole yhteydessä niin voimme huomioida yrityksesi suunnitelmia oman projektimme maaliinviennin rinnalla.

Tokessa vapautuu useampia tiloja toimistokäyttöön, kun rakennustöiden aikana rakentajien käytössä olleita tiloja otetaan jälleen normaaliin käyttöön.

Katso kohteen esite Issuu-palvelussa

Kiinteistön ominaisuudet ja palvelut
Käyttötarkoitus 
Toimisto tai liiketila
Rakennusvuosi 
1994
Laajennus/uudistus 
2001
Pinta-ala 
8350 brm²
Etäisyys matkustajaterminaaliin 
250 m
Etäisyys Kehäradan asemalle 
160 m
Pysäköinti: kiinteistön halli 
Kyllä
Vastaanottopalvelu 
Kyllä
Henkilöstöravintola 
Kyllä
Kokoustilaa 
Kyllä
Muita palveluita 
Mehiläinen, löytötavaratoimisto, Duty Free -outlet, pesula, kuntosali