Toimisto
2. krs

WTC Helsinki Airport on moderni ja korkeatasoinen toimistotorni loistavien liikenneyhteyksien äärellä, Helsinki-Vantaan lentoaseman Terminaali 2:n naapurissa. Rakennuksen 2. kerros on varattu toimistohotelliksi, josta voit vuokrata työhuoneen vaikka vain päiväksi.

WTC Helsinki Airport on dynaaminen työympäristö. Tarjoamme työ- ja toimistotiloja myös pienemmässä mittakaavassa - meiltä saat juuri sen kokoisen tilan kuin tarvitset, vaikka se olisi yksi huone. Huoneet vuokraamme joko kalustamattomina tai valmiiksi kalustettuina, ihan kuten haluat ja tarvitset. Myös toimiston vuokra-aika voidaan sovittaa ketterästi tarpeisiisi oli se sitten yksi päivä tai pidempi aika.

Hyvin suunnitellut ja tarkoituksenmukaiset toimitilat antavat raamit tehokkaalle toiminnalle ja innostavalle työnteolle. WTC luo tähän huippuedellytykset niin rakennuksen, sen tilankäytön kuin lentokenttäympäristön osalta. Tarjoamamme tilat eivät ole vain seinät, lattia ja katto, sillä LAKin asiakkaana koko lentoaseman alue palveluineen ja sen yhteisö tuovat omaleimaisuutta yrityksesi toimintaan.

Neuvottelutilaa ja monipuoliset toimisto- ja aulapalvelut

Toimistohotellin huonevuokraan sisältyy neuvottelutilojen käyttö. Vuokrattavan toimistotilan koosta riippumatta ovat samat palvelut kaikkien asiakkaiden ulottuvilla: kokoustarjoiluista ja aulapalveluista yhteisiin neuvottelutiloihin ja langattomaan verkkoon sekä monitoimilaitteisiin.

Ensimmäisen kerroksen viihtyisä lounge-tila on talon kaikkien asiakkaiden käytössä. Aulasta on mahdollista ostaa kuppi kuumaa kahvia tai teetä, pientä suolaista ja makeaa purtavaa ja lukaista päivän sanomalehdet valoisassa ja rauhallisessa loungessa. Myös lähtöselvityksen tekeminen lennolle käy vaivattomasti ensimmäisen kerroksen aulassa olevalla automaatilla. 

13. kerroksen edustavat kokoustilat ovat WTC Helsinki Airportin asiakkaiden vuokrattavissa. Varaukset ja kokoustarjoilut hoituvat vaivattomasti ensimmäisen kerroksen vastaanotosta, jonka toiminnasta vastaa Sodexo.

Aulapalvelujen kautta hoituvat muun muassa lyhytaikaiset tilavuokraukset ja laskutus, kokoustarjoilut, pesulapalvelu. Lisäksi kiinteistön ensimmäisessä kerroksessa toimii parturi-kampaamo.

Aulapalvelun yhteystiedot: info@wtcairport.fi,  p. 020 708 2081  

Lentokenttäsijainnin edut

WTC Helsinki Airport sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoasemalla, vajaan 5 minuutin kävelymatkan etäisyydellä Terminaali 2:sta, ja huippuluokan Hotel Hilton Helsinki Airport sijaitsee aivan naapurissa. Kehäradan asema ja junayhteydet ovat myös aivan vieressäsi alle puolen tunnin yhteydellä Helsingin keskustaan.

Juuri mikään toimitila Suomessa ei tarjoa vastaavantasoisia yhteyksiä. Kun yrityksenne sijaitsee WTC Helsinki Airportissa, olette osa lentoaseman voimakkaasti kehittyvää yritysyhteisöä, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet verkostoitumiseen ja uusien asiakkuuksien rakentamiseen.

Katso kiinteistön esite Issuu-palvelussa

Kiinteistön ominaisuudet ja palvelut
Käyttötarkoitus 
Toimisto
Pinta-ala 
13927 brm²
Etäisyys matkustajaterminaaliin 
300 m
Etäisyys Kehäradan asemalle 
150 m
Pysäköinti: lentoaseman pysäköintilaitokset 
Pysäköintioikeudet lunastettavissa P5-hallista
Asiakaspysäköinti 
Kyllä, kiinteistön pihassa vieraille
Vastaanottopalvelu 
Kyllä
Henkilöstöravintola 
Scandic Hotel Airportissa
Kokoustilaa 
Kyllä
Muita palveluita 
Parturi-kampaamo, lähtöselvitysautomaatti, pesulapalvelu, viereisessä rakennuksessa Scandicin lounasravintola