Toimisto

Julkisivultaan tyylikäs Airside Center on tiloiltaan selkeä ja yleisilmeeltään pohjoismainen. Tiloja voidaan muokata asiakkaan tarpeiden ja yritysimagon mukaan. Sijainti aivan terminaali 1:n vieressä on ihanteellinen vaikkapa pääkonttorillesi.

Airside Centerin monipuoliset tilat muotoutuvat niin pienempien kuin isojenkin tilatarpeiden mukaisesti. Nykyaikaisilla työtilaratkaisuilla ja tyylikkäällä sisustuksella luomme yhdessä toimiston, joka tukee sinun ja henkilöstösi motivaatiota ja inspiroi ylittämään itsensä joka päivä - sekä tietenkin tuoden tehoja liiketoiminnallesi.

Airside Centerin tilat ovat räätälöitävissä monenlaisiin tarpeisiin. Tiloja voidaan muokata ja sisustaa helposti asiakkaan tarpeiden ja yritysimagon mukaan.

Pienemmät toimistotilat, 12-36 m²

Omaa pienempää, alle 36 neliön toimistotilaa tai yhden huoneen toimistoa etsivälle tilat antavat omaa työrauhaa, mutta kokonaisuutena myös dynaamisen ja kansainvälisen työyhteisön tunnelmaa. Yhden huoneen tiloissa (noin 12 neliötä) näkymä ikkunasta on pääsääntöisesti maaliikennepuolelle eli lentoaseman sisääntuloteille. Jokaisessa kerroksessa on omat wc-tilat ja rauhalliset käytävätilat. Huoneissa on käytäville lasiseinät, joten luonnovaloa ja avaruuden tuntua riittää. 

Isommat tilat, 36-400 m²

Vapaata yli 36 neliön toimistotilaa löytyy useammassa kerroksessa. Tilat ovat muuntojoustavia eli niitä voidaan muokata tilatarpeidesi mukaan, kuten jakaa vaikkapa lasisilla väliseinillä pienemmiksi tiloiksi tai yksittäisiksi työhuoneiksi. On myös mahdollista, ettei haluamissasi tiloissa väliseiniä ole lainkaan, vaan ne muokataan yrityksellesi go-working -henkisesti yhtenäiseksi ja avaraksi kokonaisuudeksi. 

Tiloja ja palveluita kaikkien käyttöön

Kiinteistössä on yhteiskäytössä taukotilaa sekä kokoushuoneita, jotka ovat varattavissa kiinteistössä toimivien yritysten käyttöön. Aivan ylimmässä, 7. kerroksessa on terassillinen noin 10 hengen sauna- ja kokoustila, joka ovat vuokrattavissa talon asiakkaille esimerkiksi suunnittelupäiville tai yrityksen illanistujaisiin tai muihin pienempiin tilaisuuksiin.

Pääsisäänkäynnin yhteydessä on talon yhteinen vastaanotto, josta hoituu niin vieraiden vastaanotto, postipalvelut ja välipala- ja kahvipisteen tarjottavat sekä kokoustarjoilut. Kiinteistössä on myös viihtyisät sosiaalitilat suihkuineen työntekijöitten käyttöön.

Rakennuksen edessä on maksuttomia parkkipaikkoja talossa vieraileville ja vuokralaisten käytössä on kiinteistön kellarikerroksen lämpimästä paikoitushallista löytyvää vuokrattavissa olevaa paikoitustilaa.

KOHDE-ESITE! Katso kiinteistön esite Issuu-palvelussa

Etua yrityksen sijoittumisesta lentokentälle

  1. Lentoasemat ovat nousemassa merkittäviksi ja entistä monimuotoisemmiksi liiketoiminnan keskittymiksi ja kohtaamispaikoiksi myös muussa kuin suoraan lentoliikennetoiminnassa. Ne ovat alueensa kasvun katalysaattoreita monipuoliselle bisnekselle ja innovatiivisille palveluratkaisuille. 
  2. Lentoasemalle sijoittuvien yritysten verkosto on ainutlaatuinen yhteisö, jossa voidaan jakaa ajatuksia, oppia toisilta, innovoida työnteon raameja, tehdä bisnestä sekä muuta yhteistyötä ”co-workingin” hengessä. 
  3. Alueen logistinen sijainti ei voisi olla parempi. Helsinki-Vantaan lentoaseman tarjoamat lentoyhteydet yhdistyvät toimivaan tieverkkoon sekä rautatieverkkoon. 
  4. LAKin yhteistyöverkostojen kautta saat kaiken tarvitsemasi. Teemme tiivistä yhteistyötä pitkäaikaisten yhteistyökumppaniemme ja palveluntuottajien kanssa muun muassa tilojen modifiointiin sekä tilaratkaisujen ja sisustusten toteutukseen.
  5. Myös LAKin nykyisten, jo yhteisöömme kuuluvien asiakkaiden tarjoama monipuolinen tarjonta ovat yhteisön hyödynnettävissä. Kun tarvitset ammattilaispalveluita esimerkiksi logistiikassa, turvallisuudessa, ravintola- ja majoituspalveluissa ja tarvitessasi kokous-, koulutus- tai seminaaritiloja, löytyy yhteistyökumppani lähempää kuin osasit arvatakaan. Luonnollisesti myös lentoaseman palvelutarjonta apteekkeineen, kioskeineen, kahviloineen, rahanvaihto ja käteisnostoautomaatit sekä autonvuokrauspalvelut ovat käden ulottuvillasi.

 

Kiinteistön ominaisuudet ja palvelut
Käyttötarkoitus 
Toimisto
Pinta-ala 
11305 brm²
Asiakasyrityksiä 
Lufthansa, SAS, Turkish Airlines, CHS, ITaito
Etäisyys matkustajaterminaaliin 
100 m
Etäisyys Kehäradan asemalle 
150 m
Pysäköinti: kiinteistön halli 
Kyllä
Asiakaspysäköinti 
Kyllä
Vastaanottopalvelu 
Kyllä
Kokoustilaa 
Kyllä
Sauna 
Kyllä
Muita palveluita 
Kahvipiste