Toimisto
2. krs. ja 3. krs.

Toimitilojen sijoittaminen lentoasemalle ei voisi olla tämän helpompaa. Edullista ja valoisaa tilaa on juuri niin paljon kuin haluat, oli tarpeesi sitten pienempi tila tai useampi sata neliötä.

Kolmikerroksisen hissillisen rakennuksen toimistosiivessä toimii useita eri yrityksiä. Kiinteistössä on tarjolla erikokoisia vapaita tiloja, joista osasta näkee kiitotielle.

A-rapussa tarjolla on toimistotilaa toisessa kerroksessa kokoluokissa 88m2 ja 228m2. Molemmista tiloista on esteetön näkymä lentokentälle. 

B-rapussa on vapaana 2. kerroksessa 84m2 vierekkäisiä toimistohuoneita ja 3. kerroksessa iso yhtenäinen tila 889 m2, joka voidaan jakaa tarvittaessa muutamalle eri käyttäjälle.

Etua yrityksen sijoittumisesta lentokentälle

  1. Lentoasemat ovat nousemassa merkittäviksi ja entistä monimuotoisemmiksi liiketoiminnan keskittymiksi ja kohtaamispaikoiksi myös muussa kuin suoraan lentoliikennetoiminnassa. Ne ovat alueensa kasvun katalysaattoreita monipuoliselle bisnekselle ja innovatiivisille palveluratkaisuille. 
  2. Lentoasemalle sijoittuvien yritysten verkosto on ainutlaatuinen yhteisö, jossa voidaan jakaa ajatuksia, oppia toisilta, innovoida työnteon raameja, tehdä bisnestä sekä muuta yhteistyötä ”co-workingin” hengessä. 
  3. Alueen logistinen sijainti ei voisi olla parempi. Helsinki-Vantaan lentoaseman tarjoamat lentoyhteydet yhdistyvät toimivaan tieverkkoon sekä rautatieverkkoon. 
  4. LAKin yhteistyöverkostojen kautta saat kaiken tarvitsemasi. Teemme tiivistä yhteistyötä pitkäaikaisten yhteistyökumppaniemme ja palveluntuottajien kanssa muun muassa tilojen modifiointiin sekä tilaratkaisujen ja sisustusten toteutukseen.
  5. Myös LAKin nykyisten, jo yhteisöömme kuuluvien asiakkaiden tarjoama monipuolinen tarjonta ovat yhteisön hyödynnettävissä. Kun tarvitset ammattilaispalveluita esimerkiksi logistiikassa, turvallisuudessa, ravintola- ja majoituspalveluissa ja tarvitessasi kokous-, koulutus- tai seminaaritiloja, löytyy yhteistyökumppani lähempää kuin osasit arvatakaan. Luonnollisesti myös lentoaseman palvelutarjonta apteekkeineen, kioskeineen, kahviloineen, rahanvaihto ja käteisnostoautomaatit sekä autonvuokrauspalvelut ovat käden ulottuvillasi.

 

Kiinteistön ominaisuudet ja palvelut
Käyttötarkoitus 
Toimisto- ja logistiikkatila
Rakennusvuosi 
1986
Laajennus/uudistus 
1997
Pinta-ala 
8145 brm²
Asiakasyrityksiä 
Seclion, Swissport Cargo Finland, Noah Projects and Logistics, Jetpak Finland, UPS Finland, Aeroflot Cargo, PDD Transport & Logistics, K-Express, Prevent 360 Turvallisuuspalvelut
Etäisyys matkustajaterminaaliin 
300 m
Etäisyys Kehäradan asemalle 
360 m
Asiakaspysäköinti 
Kyllä