Toimisto
2. krs. ja 3. krs.

Rahtikujan toimisto- ja rahtiterminaalissa ei toimitilojen sijoittaminen lentoasemalle voisi olla enää helpompaa. Edullista ja valoisaa tilaa on juuri niin paljon kuin haluat, oli tarpeesi sitten pienempi tila tai useampi sata neliötä.

Kolmikerroksisen hissillisen rakennuksen toimistosiivessä toimii useita eri yrityksiä. Kiinteistössä on tarjolla erikokoisia vapaita tiloja, joista osasta on hyvä näkymä kiitotielle. Kiinteistön A-rappu kattaa kaikkiaan kolme eri kerrosta ja B-rapussa kerroksia on kaksi.

Tällä hetkellä sekä A- että B-rapussa löytyy vapaita tiloja. Muun muassa A-rapun ylin kerros on vapaana 650 neliön kokonaisuudessaan.

UUSI ESITE! Katso kiinteistön esite Issuu-palvelussa

Etua yrityksen sijoittumisesta lentokentälle

  1. Lentoasemat ovat nousemassa merkittäviksi ja entistä monimuotoisemmiksi liiketoiminnan keskittymiksi ja kohtaamispaikoiksi myös muussa kuin suoraan lentoliikennetoiminnassa. Ne ovat alueensa kasvun katalysaattoreita monipuoliselle bisnekselle ja innovatiivisille palveluratkaisuille. 
  2. Lentoasemalle sijoittuvien yritysten verkosto on ainutlaatuinen yhteisö, jossa voidaan jakaa ajatuksia, oppia toisilta, innovoida työnteon raameja, tehdä bisnestä sekä muuta yhteistyötä ”co-workingin” hengessä. 
  3. Alueen logistinen sijainti ei voisi olla parempi. Helsinki-Vantaan lentoaseman tarjoamat lentoyhteydet yhdistyvät toimivaan tieverkkoon sekä rautatieverkkoon. 
  4. LAKin yhteistyöverkostojen kautta saat kaiken tarvitsemasi. Teemme tiivistä yhteistyötä pitkäaikaisten yhteistyökumppaniemme ja palveluntuottajien kanssa muun muassa tilojen modifiointiin sekä tilaratkaisujen ja sisustusten toteutukseen.
  5. Myös LAKin nykyisten, jo yhteisöömme kuuluvien asiakkaiden tarjoama monipuolinen tarjonta ovat yhteisön hyödynnettävissä. Kun tarvitset ammattilaispalveluita esimerkiksi logistiikassa, turvallisuudessa, ravintola- ja majoituspalveluissa ja tarvitessasi kokous-, koulutus- tai seminaaritiloja, löytyy yhteistyökumppani lähempää kuin osasit arvatakaan. Luonnollisesti myös lentoaseman palvelutarjonta apteekkeineen, kioskeineen, kahviloineen, rahanvaihto ja käteisnostoautomaatit sekä autonvuokrauspalvelut ovat käden ulottuvillasi.

 

Kiinteistön ominaisuudet ja palvelut
Käyttötarkoitus 
Toimisto- ja logistiikkatila
Pinta-ala 
8145 brm²
Asiakasyrityksiä 
Swissport Cargo Finland, Noah Projects and Logistics, Jetpak Finland, UPS Finland, Aeroflot Cargo, PDD Transport & Logistics, K-Express, Prevent 360 Turvallisuuspalvelut
Etäisyys matkustajaterminaaliin 
300 m
Etäisyys Kehäradan asemalle 
400 m
Asiakaspysäköinti 
Kyllä