Toimisto
6. krs

WTC Helsinki Airport on moderni ja korkeatasoinen toimistotorni Helsinki-Vantaan lentoaseman Terminaali 2:n naapurissa. Kiinteistön 6. kerros vapautui juuri kokonaisuudessaan uusille käyttäjille. 

Kuudes kerros on aiemmin ollut asiakkaamme Finavian käytössä. Lattiapinta-ala kerroksessa on 840 neliötä, joka on tarvittaessa helposti jaettavissa yhdestä neljään eri tilakokonaisuuteen. Kerroksen tilaratkaisu on ollut perinteisessä toimistomuodossa erillisine työ- ja neuvotteluhuoneineen sekä keittiötiloineen. Tilat ja pinnat uusitaan uusien vuokralaisten tarpeiden mukaan vastaamaan tämän päivän hyvin suunniteltuja ja tarkoituksenmukaisia toimitiloja erilaisine tilaratkaisuineen.

Vastaanotto- ja aulapalvelut

Ensimmäisen kerroksen viihtyisä lounge-tila on talon kaikkien asiakkaiden käytössä. Aulasta on mahdollista ostaa kahvia, teetä tai kaakaota, pientä suolaista ja makeaa purtavaa ja lukaista päivän sanomalehdet valoisassa ja rauhallisessa loungessa. Myös lähtöselvityksen tekeminen lennolle käy vaivattomasti ensimmäisen kerroksen aulassa olevalla automaatilla. 

Aulapalvelu ottaa vastaan myös yrityksesi vieraat ja ilmoittaa teille heidän saapumisestaan. 

13. kerroksen edustava kokoustilat ovat WTC Helsinki Airportin asiakkaiden vuokrattavissa. Varaukset ja kokoustarjoilut hoituvat vaivattomasti ensimmäisen kerroksen vastaanotosta, jonka toiminnasta vastaa Sodexo. Aulan kautta hoituvat kaikki lyhytaikaiset tilavuokraukset ja laskutus,  kokoustarjoilut ja pesulapalvelu. Lisäksi kiinteistössä toimii 1. kerroksen WTC:n ja TOKE-talon välisessä yhdyskäytävässä parturi-kampaamo.

Aulapalvelun yhteystiedot: info@wtcairport.fi,  p. 020 708 2081  

WTC:n vieraiden vierasparkki löytyy kiinteistön sivustalla. Talossa työskenteleville käytössä on P5-parkkitalo, jonne WTC:ssä toimivat yritykset voivat hankkia tarvittavan määrän pysäköintioikeuksia.

Lentokenttäsijainnin edut

WTC Helsinki Airport sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoasemalla, vajaan 5 minuutin kävelymatkan etäisyydellä Terminaali 2:sta. Myös huippuluokan Hotel Hilton Helsinki Airport sijaitsee aivan naapurissa, samoin kuin maaliskuussa 2018 avautunut Scandic Helsinki Airport.

Tarjoamamme tilat eivät ole vain seinät, lattia ja katto, sillä LAKin asiakkaana koko lentoaseman alue palveluineen ja sen yhteisö tuovat omaleimaisuutta yrityksesi toimintaan.

KOHTEEN ESITE! Katso kiinteistön esite Issuu-palvelussa

Kiinteistön ominaisuudet ja palvelut
Käyttötarkoitus 
Toimisto
Pinta-ala 
13927 brm²
Etäisyys matkustajaterminaaliin 
300 m
Etäisyys Kehäradan asemalle 
150 m
Pysäköinti: lentoaseman pysäköintilaitokset 
Pysäköintioikeudet lunastettavissa P5-hallista
Asiakaspysäköinti 
Kyllä, kiinteistön pihassa vieraille
Vastaanottopalvelu 
Kyllä
Henkilöstöravintola 
Scandic Hotel Airportissa
Kokoustilaa 
Kyllä
Muita palveluita 
Parturi-kampaamo, lähtöselvitysautomaatti, pesulapalvelu, viereisessä rakennuksessa Scandicin lounasravintola