Toimisto
Muu tila
2. krs. ja 3. krs. sekä kellarikerros

Rahtitie 1:n toimisto- ja rahtiterminaalissa ei toimitilojen sijoittaminen lentoasemalle voisi enää olla helpompaa. Neliöitä riittää isompaankin tarpeeseen niin ihmisille, laitteille ja koneille kuin autoillekin.

Rahtitie 1:n "Cargona" tunnetussa toimisto- ja rahtiterminaalissa on toimivaa ja muuntojoustavaa tilaa tarjolla runsain mitoin monenlaiseen tarpeeseen. Samoin kuin parkkitilaa, sillä kiinteistöön kuuluu 100 paikkaa autohallissa ja myös piha-alueelle mahtuu monenlaista kulkuneuvoa.

Rakennus on kaikkiaan nelikerroksinen + kellari. Ensimmäinen kerros on rahtiterminaaliosaa ja neljännessä kerroksessa löytyvät edustussaunatilat.

Vapaana on  erityisesti toimistokäyttöön tällä hetkellä tiloja seuraavasti:

Kellarikerros: noin 2000 neliön konttivarasto ja pukutiloja
Toinen kerros: toimistotilaa 4800 neliötä 
Kolmas kerros: toimistotilaa 1000 neliötä

Kohde on toiminut aiemmin Finnair Cargon pääkonttorina ja rahtiterminaalina. Kiinteistössä toimii nykyisin muun muassa Swissport, Tulli sekä ASR Cargo Center.

UUSI ESITE: Kohteen esite Issuu-palvelussa

Etua yrityksen sijoittumisesta lentokentälle

  1. Lentoasemat ovat nousemassa merkittäviksi ja entistä monimuotoisemmiksi liiketoiminnan keskittymiksi ja kohtaamispaikoiksi myös muussa kuin suoraan lentoliikennetoiminnassa. Ne ovat alueensa kasvun katalysaattoreita monipuoliselle bisnekselle ja innovatiivisille palveluratkaisuille. 
  2. Lentoasemalle sijoittuvien yritysten verkosto on ainutlaatuinen yhteisö, jossa voidaan jakaa ajatuksia, oppia toisilta, innovoida työnteon raameja, tehdä bisnestä sekä muuta yhteistyötä ”co-workingin” hengessä. 
  3. Alueen logistinen sijainti ei voisi olla parempi. Helsinki-Vantaan lentoaseman tarjoamat lentoyhteydet yhdistyvät toimivaan tieverkkoon sekä rautatieverkkoon. 
  4. LAKin yhteistyöverkostojen kautta saat kaiken tarvitsemasi. Teemme tiivistä yhteistyötä pitkäaikaisten yhteistyökumppaniemme ja palveluntuottajien kanssa muun muassa tilojen modifiointiin sekä tilaratkaisujen ja sisustusten toteutukseen.
  5. Myös LAKin nykyisten, jo yhteisöömme kuuluvien asiakkaiden tarjoama monipuolinen tarjonta ovat yhteisön hyödynnettävissä. Kun tarvitset ammattilaispalveluita esimerkiksi logistiikassa, turvallisuudessa, ravintola- ja majoituspalveluissa ja tarvitessasi kokous-, koulutus- tai seminaaritiloja, löytyy yhteistyökumppani lähempää kuin osasit arvatakaan. Luonnollisesti myös lentoaseman palvelutarjonta apteekkeineen, kioskeineen, kahviloineen, rahanvaihto ja käteisnostoautomaatit sekä autonvuokrauspalvelut ovat käden ulottuvillasi.
Kiinteistön ominaisuudet ja palvelut
Käyttötarkoitus 
Toimisto- ja logistiikka
Pinta-ala 
35207 brm²
Asiakasyrityksiä 
Swissport, Tulli, ASR Cargo Center
Etäisyys matkustajaterminaaliin 
400 m
Etäisyys Kehäradan asemalle 
500 m
Pysäköinti: ulkopaikat 
Kyllä
Pysäköinti: kiinteistön halli 
Kyllä
Sauna 
Edustussaunatilat